Skip to the content

Tine Balle

CEO & Creative Director and Educator

“Drivkraften for mig som frisør er perfektion, kreativitet, kvalitet og udvikling. Efter min mening 4 af de vigtigste ingredienser til at levere det perfekte stykke arbejde. Som salon indehaver, er det vigtigt for mig at alle i salonen deler samme passion; Kun det bedste af det bedste er godt nok, hvad angår både vores videreuddannelser, produkter, kolleger og selvfølgelig det arbejde der sendes ud af vores dør hver eneste dag”.

Sandra Nørgaard

Manager & Topstylist & Educator

Sandra startede hos os i 2015 og er efterhånden et velkendt ansigt i salonen. Hun har trods sin unge alder opnået en enormt høj faglighed. Hun ELSKER sit fag og tager sig den tid det kræver at levere et unikt stykke arbejde. Sandra er uddannet hos os, og er derfor oplært efter alle kunstens regler. Ja, vi kunne fortsætte de rosende ord og vi er sikre på at jer der har været i stolen hos Sandra er helt enige.

Maria Frydenlund

Stylist 

Maria startede i august 2019 og er meget omhyggelig, grundig og værdsætter kvalitet. Maria er udlært ved Østergaard Intercoiffure i Odense.

Sascha Dal Hende

Topstylist

Sascha er vores utrolig dygtige topstylist. Hun har et særligt touch når det gælder farve, hvilket et hendes helt store passion. Deruodover er hun meget servicemindet og går meget op i, at hver eneste kunde skal føle sig tryg og godt tilpas. Sashca har også taget make-up artist uddannelsen hos Nicci Welsh Make up Academy.

Alicia

Juniorstylist

Vores skønne elev i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun startede i september 2018 hvor hun som sendt fra himlen startede i praktik. Hun er enormt smilende og udadvendt – du kan forvente en skøn og hyggelig behandling. Vi ser frem til de næste 4 år med Alicia i teamet – vi har store forventninger til denne fantastiske kollega.

Bestil tid her

Vi glæder os til at høre fra dig.