Skip to the content

Tine Balle

CEO & Creative Director and Educator

“Drivkraften for mig som frisør er perfektion, kreativitet, kvalitet og udvikling. Efter min mening 4 af de vigtigste ingredienser til at levere det perfekte stykke arbejde. Som salon indehaver, er det vigtigt for mig at alle i salonen deler samme passion; Kun det bedste af det bedste er godt nok, hvad angår både vores videreuddannelser, produkter, kolleger og selvfølgelig det arbejde der sendes ud af vores dør hver eneste dag”.

Alicia

Top Stylist

En af vores dygtige stylister i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun startede i september 2018, hvor hun som sendt fra himlen startede i praktik, og senere som frisørelev.
Hos Alicia kan du forvente en nytænkende frisør med øjne, der er skabt til at se muligheder. Hun er enormt omhyggelig og bruger hellere ekstra tid, for at opnå det perfekte resultat. 

Michelle

Top Stylist

Michelle er Top stylist i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun er enormt dygtig til sit fag, med alt hvad det indebærer. Michelle er omhyggelig frisør, der har stort gå-på mod og hun glæder sig til at tage imod jer kunder i stolen.

Hos Michelle kan du forvente en frisør, der gør alt hvad der kan gøres for at give dig den bedste oplevelse. Hun er fyldt med passion, kreative løsninger og perfektionisme. 

Ida

Junior Stylist

Ida er vores ældste elev i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun er nu halvvejs i sin uddannelse. Ida træner på en del modeller, så hun er snart klar til at varetage behandlinger selv.

Vi er enormt glade for Ida i salonen og vi er sikre på at du får samme følelse efter et besøg hos hende.

Vi glæder os til at følge Idas udvikling og uddanne hende på bedste vis. 

Maja

Junior Stylist

Maja er det seneste skud på stammen. Hun er en lærenem og kundevenlig kommende frisør, der på bedste vis assisterer os ved hårvaske, hårkure, bryn og vipper samt enkelte farvebehandlinger. 

Hvis du endnu ikke har mødt Maja, så glæd dig til at møde en sød og smilende pige til dit næste besøg hos os.

Bestil tid her

Vi glæder os til at høre fra dig.