Skip to the content

Tine Balle

CEO & Creative Director and Educator

“Drivkraften for mig som frisør er perfektion, kreativitet, kvalitet og udvikling. Efter min mening 4 af de vigtigste ingredienser til at levere det perfekte stykke arbejde. Som salon indehaver, er det vigtigt for mig at alle i salonen deler samme passion; Kun det bedste af det bedste er godt nok, hvad angår både vores videreuddannelser, produkter, kolleger og selvfølgelig det arbejde der sendes ud af vores dør hver eneste dag”.

Alicia

Stylist

Vores skønne frisør i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun startede i september 2018, hvor hun som sendt fra himlen startede i praktik, og senere som frisørelev.

“For mig er det vigtigt, at jeg har god tid til at udvikle det perfekte resultat og mulighederne for at skabe netop det der passer til hver enkelt kunde. Jeg elsker at udvikle mine kompetencer og hele tiden blive dygtigere til mit arbejde”

Cathrine

Senior Stylist

På barsel

Cathrine er specialist i store farvebehandlinger og make overs. Hun er en meget erfaren frisør og været i faget i 16 år, hvoraf de sidste 8 år, har været i en High end salon i Oslo.

Cathrine er opdateret på de nyeste trend og meget omhyggelig med alt hvad hun laver. Du kan forvente skarphed, perfektionisme og tryghed.

Michelle

Stylist

Michelle er stylist i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun er enormt sød og udadvendt. Michelle er omhyggelig, har stort gå-på mod og hun glæder sig til at få kunder i stolen.

Ida

Juniorstylist

Ida er vores nye elev i Tine Balle & team hair studio. Du kommer til at møde Ida, når du skal have en hårvask eller have ordnet bryn & vipper.
Vi er enormt glade for Ida i salonen og vi er sikre på at du får samme følelse efter et besøg hos os.

Vi glæder os til at følge Idas udvikling og uddanne hende på bedste vis. 

Bestil tid her

Vi glæder os til at høre fra dig.