Skip to the content

Tine Balle

CEO & Creative Director and Educator

“Drivkraften for mig som frisør er perfektion, kreativitet, kvalitet og udvikling. Efter min mening 4 af de vigtigste ingredienser til at levere det perfekte stykke arbejde. Som salon indehaver, er det vigtigt for mig at alle i salonen deler samme passion; Kun det bedste af det bedste er godt nok, hvad angår både vores videreuddannelser, produkter, kolleger og selvfølgelig det arbejde der sendes ud af vores dør hver eneste dag”.

Alicia

Juniorstylist

Vores skønne elev i Tine Balle & Team Hair Studio. Hun startede i september 2018 hvor hun som sendt fra himlen startede i praktik. Hun er enormt smilende og udadvendt – du kan forvente en skøn og hyggelig behandling.

Vi ser frem til de næste 4 år med Alicia i teamet – vi har store forventninger til denne fantastiske kollega.

Cathrine

Senior Stylist fra 1.9 2020

Cathrine er specialist i store farvebehandlinger og make overs. Hun er en meget erfaren frisør og været i faget i 16 år, hvoraf de sidste 8 år, har været i en High end salon i Oslo.

Cathrine er opdateret på de nyeste trend og meget omhyggelig med alt hvad hun laver. Du kan forvente skarphed, perfektionisme og tryghed.

Michelle

Juniorstylist

Michelle er vores nye elev i Tine Balle & Team Hair Studio. Michelle er 3 års elev. Hun er enormt sød og udadvendt. Michelle er omhyggelig, har stort gå-på mod og hun glæder sig til at få kunder i stolen.

Vi glæder os til at følge Michelles udvikling og uddanne hende på bedste vis. 

Bestil tid her

Vi glæder os til at høre fra dig.