Skip to the content

Farver

Hos os bruger vi udelukkende hårfarver førende leverandører på marekdet. 

Du skal derfor altid være sikker på, at du bliver behandlet med de mest skånsomme og plejende produkter, som giver det optimale resultat, efter dine ønsker.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultationer, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig og dit hår.

 

Diamond Glossing

En almindelig Glossing er en fortyndet toning, som tilfører dit hår ekstra glans og pleje.

DIAMOND GLOSSING er en ny behandling, lavet på vores egen formel. Denne behandling tilfører dit hår maksimalt shine, dybdegående fugtighed og genopbygger dit hår selv efter blegning. Du får et fantastisk sundt, stærkt og meget blankt hår, og har du gule, røde eller grønne pigmenter, kan behandlingen ophæve dem, da vi kan flytte din hårfarve op til 2 toner.

Babyblights

Vi står altid til rådighed med gode råd og en snak om hvad du ønsker dig. Babylights er til dig, der gerne vil have naturlige striber i håret og et smukt og naturligt look.

Balayage

Balayage er et fransk ord, der betyder at feje eller male. En teknik vi hos os videreudvikler på hver eneste dag. Balayage giver mulighed for en sunkissed, naturlig hårfarve, svarende til hvad naturen giver os som børn. Når det udføres korrekt, efterlader balayage-teknikken blødere og mindre synlige udvoksninger.

En balayage behandling hos os koster mellem 1200-2400 kr.

Reflekser

Når vi laver reflekser frem for en helfarvning, betyder det, at du får farvet dele af håret. Det kan give et meget smukt farvespil i håret.

Rootshadow

Kan du bedst lide dine babylights efter et par uger når farven er vasket sammen og bunden er vokset en anelse ud, så rootshadow lige noget for dig!
Rootshadow er en mørkere skygge der nænsomt påføres hovedbunden. Det giver dybde til farven og giver et mere naturligt resultat. Rootshadow er perfekt til både balayage samt babylights eller en helfarve der synes for fersk, i disse tilfælde vil rootshadow tilføre den fineste, faidede dybde i bunden.

Bestil tid her

Du er altid velkommen forbi salonen eller at ringe til os for en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig.