Skip to the content

Om salonen

Hos os tager vi udgangspunkt i dine ønsker for dit hår. Alle ansatte i salonen er altid veluddannet i de aller nyeste teknikker indenfor såvel det aktuelle, som det klassiske look. Vi er et team af engagerede og kompetente frisører og stylister, der ofte er på kurser, bla. hos SASSOON academy i London, BALMAIN Hair Paris & Salon International i Londen.
Vi tager os den tid det tager at lave et gennemført stykke arbejde, og vi bestræber os altid på at finde netop det der opfylder dine ønsker for dit hår.
2 gange om måneden holder vi træningsaften hvor vi slipper kreativiteten løs, og får afprøvet de nyeste teknikker. Vi garanterer derfor, at du altid vil blive mødt med professionel vejledning og rådgivning i salonen, og sammen finder vi frem til det udtryk, som passer til dig. Dygtiggørelse, kreativitet, kvalitet og god tid til at levere noget unikt er drivkraften hos os.

Vi er et team af passionerede frisører med et hjerte, der hver dag brænder for at sende smukt hår ud af døren.

 

Tider kan bookes via telefon i åbningstiden på tlf. 66 13 63 34, i salonen eller døgnet rundt via vores online-booking. Eventuelle afbud skal meldes senest dagen før kl. 12:00. Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig via online-booking, er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi, så finder vi en tid til dig. Hvis du har ris, ros eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive os en mail på info@tineballe.com

Bestil tid her

Du er altid velkommen forbi salonen eller at ringe til os for en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig.